Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Επαγγελματική» νίκη του Πυργετού…



alt

«Επαγγελματική» νίκη του Πυργετού…

Επαγγελματική αποτελεσματικότητα εμφάνισε στο Λεοντάρι ο ΑΣ Πυργετού, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0.Η "βυσσινί" επιτυχία αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ληφθεί υπ'όψιν ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν ίσως το τελευταίο τους "χαρτί" για να μπουν με αξιώσεις στην μάχη της παραμονής.
Η κατάκτηση των τριών βαθμών έδωσε σημαντική ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη τόσο στον βαθμολογικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα.
Το παιχνίδι κυμάνθηκε στην μετριότητα για το πρώτο ημίωρο αλλά στην συνέχεια οι Καρδιτσιώτες άρχισαν να γίνονται απειλητικοί για την εστία του Γκικούδη, ο οποίος στο 31΄εξουδετέρωσε σε κόρνερ σουτ του Αναγνωστόπουλου,ενώ στο επόμενο λεπτό το οριζόντιο δοκάρι απέτρεψε την παραβίαση σε σουτ του Καλιακούδα.
Το τετράλεπτο 64΄-68΄ αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του παιχνιδιού, καθώς αρχικά ο Γκικούδης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ εξ επαφής του 19χρονου Τσιώλη (ο ποιοτικότερος παίκτης των γηπεδούχων) και, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γκαραλιάκος με ψύχραιμο σουτ αξιοποίησε παράλληλη σέντρα του Γκαμπέτα από αριστερά και πέτυχε το νικητήριο γκολ.
Στο 83΄ο Πότσης σκόραρε αλλά υποδείχθηκε - ορθά - σε θέση οφσάϊντ από τον β΄βοηθό, ενώ στο 90΄+4' ο Ψωμολιάς λειτούργησε ως "από μηχανής θεός" αποκρούοντας προ της γραμμής τέρματος σουτ του Τσιώλη σε "γύρισμα" του Παπαευαγγέλου.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Βολιώτη Δημήτρη Ρούσση και τους βοηθούς Κώστα Βλάχο-Παναγιώτη Σακκά.Στο 41΄ οπότε οι γηπεδούχοι ζήτησαν τον καταλογισμό πέναλτυ, είχε άριστη θέση και άμεση αντίληψη κρίνοντας ότι δεν συνέτρεχε καμμία παράβαση στην διεκδίκηση μεταξύ Πότση-Αναγνωστόπουλου, ενώ χρησιμοποίησε τρεις φορές την κίτρινη κάρτα, για τους Πότση (44΄), Καλιακούδα (62΄) και Νάστα (69΄).
ΑΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ (Κώστας Γκαβογιάννης):Σκούρας, Ζαραμπούκας, Καρατέλιος (71΄Τσιάκος), Παπαμαργαρίτης, Τριανταφύλλου, Αρσενίδης (76΄Θεοδωρόπουλος), Παπαευαγγέλου, Διπλάρης, Αναγνωστόπουλος, Τσιώλης, Καλιακούδας (66΄Καρατζόγλου).
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης):Γκικούδης, Μαντζαφούλης, Καρκαντάς, Ψωμολιάς, Πότσης, Γ.Κουρδής, Νάστας (90΄Ζιώγας), Γκαμπέτας (89΄Ταυλαρίδης), Σάββας, Ζαφειρίου (88΄Καραπιπέρης), Γκαραλιάκος.
 ΠΗΓΗ:larisagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου