Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Το πάλεψαν και οι δύο αλλά…



alt

Το πάλεψαν και οι δύο αλλά…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Πυργετός και Αμπελωνιακός διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης στο έκτο λαρισινό ντέρμπι με το οποίο και ολοκληρώθηκε ο α΄γύρος αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν και μοιραία έμειναν στο στείρο 0-0.

alt
Έτσι η κατάσταση και για τα δύο λαρισινά συγκροτήματα παραμένει δύσκολη όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία αλλά σίγουρα πιο δύσκολο έργο έχει ο Αμπελωνιακός του Βασίλη Νάρη ο οποίος έδειξε και πάλι «χτυπητές» αδυναμίες στο τελείωμα των φάσεων.
Όσο για τους παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη κι αυτοί με τη σειρά τους έκαναν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να σκοράρουν με σημαντικότερη το δοκάρι του Σάββα μόλις στο 9΄αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλό.

Δυνατά ο Πυργετός…
alt
Από τα πρώτα λεπτά ο Πυργετός μπήκε με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 2΄ο Παπαγιάννης απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ το καλοχτυπημένο φάουλ του Ζαφειρίου ενώ στο 9΄οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ αλλά το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Σάββα μετά από σέντρα του Γκαμπέτα.
Στο 31΄ο Νάστας έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια οι Αμπελωνίτες βγήκαν με αξιώσεις στο προσκήνιο αλλά Μπίκος (35΄) και Δημολιός (41΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γκικούδη που απομάκρυνε δύσκολα.

Έλειψε μόνο το γκολ…
alt
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτάσουν στο γκολ και τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να έχουν την τιμητική τους.
Σημαντικότερη στιγμή για τους Αμπελωνίτες αυτή στο 72΄με τον Τσιάλτα από ευνοϊκή θέση να μην μπορεί να βρει δίχτυα ενώ στο 87΄ο Γκικούδης απέκρουσε το σουτ του Αλεξανδρή και στη επαναφορά ο Δημολιός έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Όσο για τους γηπεδούχους πίεσαν στα τελευταία λεπτά με τον έμπειρο Προβίδα (επανεμφανίστηκε μετά από έναν χρόνο εξαιτίας εντός σοβαρού τραυματισμού) και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει (79΄, 86΄) αλλά τόσο το πλασέ που επιχείρησε, όσο και η κεφαλιά μετά από προσπάθειες του Νάστα δε βρήκαν στόχο.

Η διαιτησία
alt
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη (ελέγχεται μόνο για τον πειθαρχικό έλεγχο μιας και θα μπορούσε να κάνει περισσότερη  χρήση της κίτρινης κάρτας για επικίνδυνα μαρκαρίσματα) που είχε άξιους συμπαραστάτες τον κ. Ιωαννίδη και την κα Γκέκα του συνδέσμου Κοζάνης.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Αλεξούλης):
alt
Γκικούδης, Καρκαντάς, Τέγος, Ψωμολιάς, Πότσης, Μαντζαφούλης, Νάστας, Γκαμπέτας, Σάββας, Ζαφειρίου, Γκαραλιάκος (69΄Προβίδας).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης):
alt
Παπαγιάννης, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Τασούλης, Μπουρουζίκας, Μπίκος, Τσιάλτας (81΄Σιαμαντούρας), Πασχαλίδης. Λαϊος (68΄Καρυπίδης), Αλεξανδρής, Δημολιός.
 ΠΗΓΗ:larisagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου