Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Επένδυση στα νιάτα…



alt

Επένδυση στα νιάτα…

Ο Πυργετός λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες νεαρών παικτών που αναμένεται να βοηθήσουν τους «βυσσινί» να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.
Και πιο συγκεκριμένα με τη «βυσσινί» φανέλα θα αγωνίζονται ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Ζάχος ο οποίος ανήκε στην Αιγάνη καθώς επίσης και ο 17χρονος μέσος Θανάσης Αργύρης από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.
Μάλιστα στο πλαίσιο της συνεργασίας που επιθυμεί να έχει ο Α.Σ. Πυργετού με όλα τα σωματεία του Νομού αλλά ιδιαίτερα με αυτά του Δήμου Τεμπών και της περιοχής Δέλτα Πηνειού (πρώην Δήμος Ευρυμενών), παραχωρήθηκε στον Θερμαϊκό Στομίου ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Σωτήρης Σδούγκας ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και μάλιστα είναι και αρχηγός της σχολικής ομάδας του Λυκείου Πυργετού.
Τώρα σχετικά με την προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ανδρούτσο Γραβιάς, ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση τον στρατευμένο Τέγο για τον οποίο γίνονται ενέργειες για να του εξασφαλίσουν άδεια.
 ΠΗΓΗ:larisagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου