Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ορέστης Καραβασίλης: Με μία νίκη θα μας λυθούν τα πόδια


Στα στούντιο του Best fm 93.9 και στην εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» φιλοξενήθηκε ο νεαρός επιθετικός του Πυργετού Ορέστης Καραβασίλης. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου για τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα του.
Είστε μια νέα ομάδα και με νεαρούς ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον χωρίς μεγάλη εμπειρία. Πως το κρίνεις αυτό; 
«Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας έχουν εμπειρία. Έχουν περάσει από ομάδες αυτών των κατηγοριών και είναι καλοί παίκτες όλοι. Υπάρχουν σίγουρα και παιδιά με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς που μας βοηθούν πολύ».
Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι καλή μέχρι στιγμής. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;
«Ήμασταν άτυχοι. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και δεν έχουμε μπει ακόμα στο κλίμα. Χρειαζόμαστε δουλειά γιατί πιστεύω ότι έχουμε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».
Σας έχουν επηρεάσει τα αρνητικά αποτελέσματα αγωνιστικά και ψυχολογικά;
«Σίγουρα μας έχουν επηρεάσει διότι έχουμε τέσσερις ήττες με μηδέν γκολ. Με μία νίκη θα μας λυθούν τα πόδια και θα είμαστε πολύ καλύτεροι».
Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
«Να ανέβω κατηγορίες και να παίξω σαν επαγγελματίας. Φυσικά θα ήθελα να ξεπεράσω τον πατέρα μου που έπαιξε μέχρι και Β’ Εθνική με την Νίκη Βόλου».
Ο προπονητής σας ο Νίκος Αργυρούλης πόσο σας βοηθάει στην προπόνηση και στον αγώνα; 
«Μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι έμπειρος και μας πιέζει πολύ αλλά αυτό είναι και το σωστό. Είναι πολύ καλό που δουλεύει με τα νέα παιδιά και μας δίνει κίνητρα».
Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κάνουν τις ομάδες φέτος να ξεχωρίσουν;
«Η δύναμη και το πάθος. Σίγουρα από ομάδες θα ξεχωρίσουν η Λαμία και τα Τρίκαλα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».
ΠΗΓΗ:athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου