Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Νάστας:«Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη…»


alt

«Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη…»

Ιδανικό ποδαρικό θέλει να πραγματοποιήσει ο Πυργετός καθώς προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Μακροχώρι.
Παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Νίκου Αργυρούλη καλούνται να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, θέλοντας να ξεκινήσουν ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Το σημαντικό είναι πως ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Αργυρούλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση τον Σάββα ο οποίος είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά.
Για το παιχνίδι της πρεμιέρας ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Αποστόλης Νάστας και ο παίκτης που θα αποτελέσει βαρόμετρο για τους «βυσσινί», δήλωσε:
«Στη μέχρι τώρα προετοιμασία δείξαμε καλά δείγματα γραφής αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μια καινούρια ομάδα με αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες.
Το θετικό είναι πως υπάρχει διάθεση και δίψα για διάκριση απ’ όλους και ευελπιστώ να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο προκειμένου να πανηγυρίσουμε στην πρεμιέρα μιας και είναι πολύ σημαντικό τόσο για βαθμολογικούς αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται στον παράγοντα έδρα έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό…».
Άρχοντας… ο Παπαργυρίου
Τον κυριακάτικο αγώνα θα διευθύνει ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμούζη και Θεοδώρου (Πιερίας).
ΠΗΓΗ:larisagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου