Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μέτρια εμφάνιση και αποκλεισμός στα Τρίκαλα

Πυργετός: Μέτρια εμφάνιση και αποκλεισμός στα Τρίκαλα
Την ήττα με 3-1 - και τον αποκλεισμό από την διοργάνωση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής γνώρισε η ομάδα του Πυργετού στα Τρίκαλα από τον ΑΟΤ1963.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα, φτάνοντας σχετικά εύκολα στην επίτευξη τριών τερμάτων απέναντι σ'έναν Πυργετό όπου δεν έδειξε και δεν έκανε πολλά πράγματα τουλάχιστο στο σημερινό παιχνίδι.
Το 1-0 έγινε στο 37 από πλασέ του Μπότη που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πυργετού ενώ στο 44' μετά από σουτ του Χαλιμπάκη και προσωρινή απόκρουση, ο Σακελλαρίδης στο ριμπάουντ ανέβασε το δείκτη στο 2-0 και έβαλε βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση,
Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι κυανέρυθροι πετυχαν και τρίτο τερμα με ωραία προσπάθεια του Χαλιμπάκη κι έτσι νωρίς -νωρίς έγινε το 3-0 εν μέσω χειροκροτημάτων.

Στον επίλογο της αναμέτρησης στο 93ο λεπτό οι «βυσσινί» που είχαν στον πάγκο τους το Νίκο Αργυρούλη πετυχαν το γκολ της τιμής με επιτυχημένη προσπάθεια του Νάστα.
Α.Ο.Τρίκαλα 1963 (Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Φορτούνης, Πολυζόπουλος (61' Μπαλτιμάς), Στάμος, Χαλιμπάκης (72' Δρυς), Κόλα, Ιωαννίδης (52' Aπ. Ηλίας), Σακελλαρίδης, Μπότης
Πυργετός (Αργυρούλης): Μπανταβάνης, Περήφανος, Καλφούντζος, Ψωμολιάς (46’ Καραβασίλης), Μανταφούλης, Σάββας, Νάστας, Πότσης, Διβανές, Ζαφειρίου (69' Ζιώγας), Γκαραλιάκος (46’ Καψιώχας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου