Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πυργετός πάει με «σπασμένα» φρένα…



alt

Ο Πυργετός πάει με «σπασμένα» φρένα…

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αλλά και στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε ο Πυργετός ο οποίος και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μιας και επιβλήθηκε με 3-0 του Αχιλλέα Δομοκού και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του πίνακα του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής.
Παράλληλα, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη δεν έχει δεχθεί γκολ επί δύο μήνες ή επί 537 αγωνιστικά λεπτά, καθώς η τελευταία παραβίαση της εστίας του γκολκήπερ Γκικούδη ήταν στο 30΄ του αγώνα με τον ΑΟ Καρδίτσας εκτός έδρας (23/12/2012),οπότε ηττήθηκε με 2-1!
Τα γκολ:
14΄ 1-0 Ζαφειρίου (πέναλτυ σε ανατροπή του βετεράνου 37χρονου Προβίδα)
42΄ 2-0 Νάστας (σόλο κάτω από την σέντρα, διήνυσε το μισό γήπεδο και πλάσαρε στην κλειστή γωνία μέσα σε αποθέωση από τους 200 και πλέον θεατές που αψήφησαν το δριμύ ψύχος)
46΄ 3-0 Προβίδας (κεφαλιά από σέντρα του Νάστα, πέτυχε γκολ σε επίσημο αγώνα μετά από 15 μήνες, καθώς απείχε για ένα έτος λόγω πολλαπλών τραυματισμών.Προηγούμενο γκολ ήταν στις 6/11/2011 με πέναλτυ επί του Βελουχίου στην  νίκη με 4-1)
Στιβαρή και επιβλητική διαιτησία από τον διαιτητή Β' Εθνικής Παναγιώτη Συμεωνίδη (Πιερίας), που απέβαλε στο 79΄ τον Σάββα του Πυργετού και τον Τσούκαλο του Δομοκού επειδή διαπληκτίσθηκαν (ο πρώτος έφτυσε και ο δεύτερος ανταπέδωσε με λάκτισμα εκτός φάσεως).Bοηθοί ήταν οι κ.κ. Παντελής Κύφος-Χρήστος Καραμπούλας (πολύ καλοί στις υποδείξεις τους), ενώ κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Πότσης (12΄ - συμπλήρωσε τέσσερις), Ι.Παπαϊωάννου (17΄), Δ.Λέντας (49΄), Χρ.Παπαϊωάννου (72΄).
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ( Γιάννης Αλεξούλης): Γκικούδης, Μαντζαφούλης, Καρκαντάς, Ψωμολιάς, Πότσης, Γ.Κουρδής, Νάστας (82΄ Ζάχος), Γκαμπέτας, Προβίδας (87΄ Κούμε), Ζαφειρίου ( 90΄+ 2΄ Αργύρης), Σάββας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ( Σπύρος Λέντας): Κουτσούμπας, Δ.Λέντας, Λιασίδης (46΄Χουλιάρας), Τσούκαλος, Αναστασίου, Ν.Λέντας, Ζήσιμος (87΄Τσιώλης), Ι.Παπαϊωάννου, Φραταράκου (46΄Καλαμάτας), Γουργιώτης, Χρ.Παπαϊωάννου.
* Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Πυργετού επιθυμεί να αφιερώσει την νίκη αυτή στον συμπαίκτη τους Χρήστο Μαντζαφούλη που έγινε πριν τρεις ημέρες για δεύτερη φορά πατέρας αποκτώντας μία πανέμορφη κόρη.
* Παρά την πικρία τους από το αποτέλεσμα, οι άνθρωποι του Αχιλλέα Δομοκού δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία της διοίκησης του Πυργετού που ανταπέδωσε - άλλωστε - ό,τι γεύθηκε στον αντίστοιχο αγώνα του α΄ γύρου.
ΠΗΓΗ:larisagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου