Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Π.Ο.Ε-ΠΥΡΓΕΤΟΣ 0-3



alt

Ο Νάστας έδειξε τον δρόμο…

PHOTO: JOHN FIT
Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό Αποστόλη Νάστα ο οποίος σκόραρε δις, ο Πυργετός πέρασε νικηφόρα και από την Ελασσόνα επικρατώντας του τοπικού Π.Ο.Ε με 3-0.
alt
Οι «βυσσινί» του Γιάννη Αλεξούλη επιβεβαίωσαν με τον πιο πειστικό τρόπο την περίοδο φορμαρίσματος που διανύουν εδώ χαρακτηριστικό είναι πως κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για μια ακόμη αγωνιστική (από τις 23 Δεκέμβρη έχει να δεχθεί γκολ). Σε αντίθεση με τον Π.Ο.Ε που δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πάρει κάτι καλό και σίγουρα θα χρειασθεί μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια.
alt
Το σκορ άνοιξε στο 27΄ο Αποστόλης Νάστας ο οποίος και έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-1.
alt
alt
Στο 34΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την αποβολή του τερματοφύλακα Σεμπίρη ο οποίος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Σάββα αλλά ο κ. Σκουλάς έδειξε την κίτρινη κάρτα και στο 42΄ αποβλήθηκε ο Παναγιώτου γιατί ανέτρεψε τον Γκαμπέτα που ήταν σε προφανής θέση για γκολ.
alt
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σπύρος Ζαφειρίου πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό σλάλομ και πέτυχε το 0-2 και τρία λεπτά αργότερα σφράγισε τη νίκη των «βυσσινί» μετά από ωραία ενέργεια του Γκαραλιάκου.
alt
Στο 66΄οι Ελασσονίτες άγγιξαν το γκολ της τιμής αλλά ο Γκικούδης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Κρίτσα καθώς απογειώθηκε στο «Γ» και απομάκρυνε τη μπάλα.
alt
Π.Ο.Ε (Γ. Καλτέκης):
alt
Σεμπίρης, Βάλλας, Παπαποστόλου (71΄Λέτσιος), Φλώρος, Κουμπούρας, Παναγιώτου Δ., Σιαφαρίκας (44΄Γκαντούνας), Κρίτσας, Γκουντρουμπής Φ., Σισμανίδης, Καραγκούνης (64΄Ζηρδέλης).

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Αλεξούλης):
alt
Γκικούδης, Μαντζαφούλης, Καρκαντάς, Ψωμολιάς, Πότσης, Κουρδής, Νάστας (85΄Ζάχος), Γκαμπέτας (58΄λ.τ Κούμε), Σάββας, Ζαφειρίου, Γκαραλιάκος (77΄Ζιώγας).
ΠΗΓΗ:larisagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου