Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η εκπληξη του κυπελλου

Η εκπληξη του κυπελλου πραγματοποιηθηκε σημερα το απογευμα στο γηπεδο Πυργετου καθως ο τοπικος Πυργετος ηττηθηκε απο μια αξιομαχη ομαδα μικροτερης κατηγοριας την Δημητρα Γιαννουλης.
Ο Πυργετος ξεκινησε ιδανικα το παιχνιδι και στο 29΄ ηρθε το γκολ απο τον Γκαμπετα με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Μάγγου.Ομως στην επαναληψη το σκηνικο αλλαξε με τον Θοδωρη Μπαρουτα να δινει το συνθημα καθως στο 51΄με κεφαλια μετα απο σεντρα του Λιουσκα εφερε το ματς στα ισια.Η Δημητρα ομως οπως φανηκε δεν ειχε πει την τελευταια της κουβεντα και πηρε την προκριση χαρη στο τερμα που πετυχε ο Βαϊος Τζιρμπης μετα απο χτυπημα κορνερ του Παπαδημητριου διαμορφωνοντας το τελικο 1-2.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Κ. Κατσάρας): Μπρέλλας, Γκαμπέτας, Φιλιππούλης, Καρλιάμπας, Δούκας, Κουρδής, Γκουγκούδης, Μάγγος (46΄Γιαννακόπουλος), Προβίδας (36΄λ.τ Γκαραλιάκος), Τριτάρης, Ελευθεριάδης (70΄Νάστας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μιχαλές): Μαλισιόβας, Παπαδημητρίου, Μπαρούτας Ν., Νεστορίδης, Κοψαχείλης, Λιούσκας, Τζίρμπης, Μπαρούτας Θ., Μπαμπάλης (72΄Τσούτσικας), Χατζηγρηγορίου (53΄Πάσος, 77΄λ.τ Ζηρδέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου